SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“KÖPRÜDEN DE İMAR İŞİNDEN DE PİS KOKULAR GELİYOR”

“KÖPRÜDEN DE İMAR İŞİNDEN DE PİS KOKULAR GELİYOR”
Bu haber 02 Kasım 2023 - 14:01 'de eklendi ve 281 views kez görüntülendi.

Elmas TV Haber Müdürü Ergin Özkul ve Hürdüşün İmtiyaz Sahibi Lokman Gül’ün gündemi değerlendirdiği ve ElmasTV’den canlı yayınlanan “Zonguldak’ta neler oluyor?” programında yapılan eleştiriler dikkat çekti.

Zonguldak Belediyesi tarafından Valilik kavşağına İller Bankası hibesiyle 3 milyon liraya yaptırılan saat kulesi için “Tam bir ucube” tanımlaması yapan Hürdüşün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Lokman Gül, İmar Planı işinden de pis kokular geldiğini söyledi. Gül; “Zonguldaklı biri yapamaz mıydı? Zonguldak’ta Ankara sevdası oldu. Müteahhidi Ankara’dan gelir, bir şey yapılacak Ankara’dan yaptırılır. Niye? Zonguldaklılarla iş olmuyor mu? Niye, Zonguldak’ta kafakol ilişkileri olmuyor, çabuk duyulur öyle mi! Ankara’da bir şehir planlamacısı var, herkes ona gidiyor para yıkıyor. İncivez’de herifin arsasına şehir planlamacısı plan yaptı, yüzde 10’unu birine verdiler, yüzde 30’unu aldılar. Köprüde olduğu gibi İmar işinde de pis kokular var. Biz iddiaları gündeme getiriyoruz. Bunlara açıklık getirilmesini istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER