SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DURAL; DELEGELERİMİZ ÖZGÜR İRADELERİYLE OY KULLANACAKTIR

DURAL; DELEGELERİMİZ ÖZGÜR İRADELERİYLE OY KULLANACAKTIR
Bu haber 03 Kasım 2023 - 9:51 'de eklendi ve 180 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 38. Olağan Kurultayı Cumartesi-Pazar günleri Ankara’da gerçekleştirilecek.

Kurultay öncesi sosyal medya hesabından açıklamada bulunan CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, “Kurultayda oy kullanacak olan CHP Zonguldak delegelerinin tamamı özgür iradeleriyle oy kullanacaktır” ifadelerini kullandı.

Dural’ın paylaşımı şöyle; “Bugün (2 Kasım 2023) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezinde Genel Başkanımızın katıldığı bir toplantı için Ankarada’ydım.
Bir yerel gazetede CHP Zonguldak örgütünün hafta sonu yapılacak kurultayda taraf olacağı yönünde çıkan haber kesinlikle doğru değildir. Kurultayda oy kullanacak olan CHP Zonguldak delegelerinin tamamı özgür iradeleriyle oy kullanacaktır.
İl Başkanlığı olarak kurultay delegelerimize adaylardan her hangi birine oy vermeleri yönünde baskı ya da telkinde bulunmamız söz konusu bile olamaz.
Tüm üye ve CHP’ye gönül veren yurttaşlarımıza saygılarımla”.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER