SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

Zonguldak Kültür Sanat Günleri Başlıyor!

Zonguldak Kültür Sanat Günleri Başlıyor!
Bu haber 16 Kasım 2023 - 12:28 'de eklendi ve 174 views kez görüntülendi.

Zonguldak Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu, 17-18-19 Kasım tarihlerinde Zonguldak Belediye Kültür Merkezi’nde (BKM) Zonguldak Belediyesi iş birliğiyle ”Zonguldak Kültür Sanat Günleri *Edebiyat” etkinliği düzenleyecek.

Kent Konseyi Başkanı Mustafa Bilge “Bu sadece bir sosyal faaliyet değildir, aynı zamanda kitap okuma alışkanlığı, okuma ve yazmaya özendirme etkinliğidir. Yerel yazarlarımızın çabalarının ürünüdür” dedi.

Üç gün sürecek etkinlik kapsamında Zonguldaklı 40 şair ve yazar, kitaplarını imzalayacak ve tanıtacak. Ayrıca, edebiyat konulu sunum ve söyleşiler ile müzik dinletileri de yapılacak.

Etkinliğe tüm kent sakinleri ve edebiyat meraklıları davet ediliyor.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için Zonguldak Kent Konseyi’nin Facebook ve İnstagram sosyal medya hesapları takip edilebilir.

”Zonguldak Kültür Sanat Günleri” *resim, *müzik, *tarih, *sinema gibi diğer başlıklar altında ilerleyen tarihlerde düzenlenmeye devam edecek.

Zonguldak Kültür Sanat Günleri *Edebiyat Etkinlik Programı:

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER