SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TISKAOĞLU DURMUYOR!

TISKAOĞLU DURMUYOR!
Bu haber 13 Aralık 2023 - 11:04 'de eklendi ve 135 views kez görüntülendi.

Ak Parti’den milletvekili adayı olan Elcap Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, siyasete iyice ısındı.

Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesinde AK Partili isimleri sık sık ziyaret eden Tıskaoğlu bu ziyaretlerine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Saadet Oruç’u da ekledi.

Tıskaoğlu; “Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Saadet Oruç’u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki makamında ziyaret ettik.

Zonguldaklı hemşehrilerimize selamlarını ileten Sayın Başdanışmanımız Saadet Oruç, Zonguldak’ımızın değeri ve gururudur. Cumhurbaşkanımıza en yakın Saygın bir hanımefendi olan Saadet hanım ile Zonguldak halkı olarak gurur duyuyoruz. Naif yaklaşımları ve bölgemize yönelik ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Sayın Saadet Oruç’a T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Folklorik Kitre Bebek Sanatçısı Sayın Perihan Uğurlu’nun el emeği yapmış olduğu Zonguldak ilimizin sembolü olan madenci kıyafetli orijinal mini heykelini hediye ettik.

Sayın Oruç ile tanışmaktan onur duydum. Ziyaretimiz esnasında bizlere göstermiş olduğu hoş sohbetleri, sıcak misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” paylaşımını yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER