SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MERVE KIR BIRAKTI!

MERVE KIR BIRAKTI!
Bu haber 15 Aralık 2023 - 15:51 'de eklendi ve 157 views kez görüntülendi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, 8 yıldır sürdürdüğü Zonguldak Kadın Kolları Başkanlığı’nı Yüksel Parmak’a bıraktı.

Kır, Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu’ndaki görevi nedeniyle Ankara’da ve görevli olduğu bölgedeki illerde sık sık bulunması gerekeceğinden bu görevi devrettiğini açıkladı.

Kır; “2015 yılından bu yana sürdürdüğüm Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimi; Kadın Kolları MYK üyeliğim sebebiyle bundan sonraki süreçte Ankara’da ve görevli olduğum bölgenin illerinde çok sık bulunmam gerekeceğinden; Zonguldak Kadın Kolları yönetimimizde birlikte çalıştığım yol arkadaşım Yüksel Parmak’a bırakıyorum. Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu olarak bölgedeki görevime devam edeceğim.

Bu süre içerisinde yaptığımız çalışmalarda şahsıma ve Zonguldak Kadın Kolları örgütümüze desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapacağımız çalışmaları yine birlik ve beraberlik içerisinde devam ettireceğiz.

Her ne kadar Zonguldak’taki görevimden ayrılsam da Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu olarak; önümüzdeki yerel seçim çalışmalarında ve partinin diğer faaliyetlerinde yine yan yana ve omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.

Hep söylediğimiz gibi; Atatürk’ün izinde, partimizi iktidara taşıyan kahramanlar, biz kadınlar olacağız. Azim biziz. Emek biziz. Cesaret biziz. Halk biziz. Hedeflerimize kadın kollarımızın örgütlü gücüyle ulaşacağız. Halkın iktidarını önce yerelde sonra genelde bizler kuracağız.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER