SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“HERKESİN GÖNLÜNDE BİR ARSLAN YATAR”

“HERKESİN GÖNLÜNDE BİR ARSLAN YATAR”
Bu haber 18 Aralık 2023 - 13:41 'de eklendi ve 186 views kez görüntülendi.

Eski Devrek Belediye Başkanı, Eski AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın Zonguldak Belediye Başkanlığı için adının geçmesiyle sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda dikkat çekiyor.

İstanbul Beylikdüzü Zonguldaklılar Dernek başkanı ve İstanbul Beylikdüzü AK Parti Meclis üyesi aday adayı Yakup Alacalı, Ulupınar’ı etiketleyerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Özcan Ulupınar’ın bir arada bulunduğu bir fotoğrafı ve “Sayın vekilimin Zonguldak Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz ve Zonguldaklı hemşirelerimize istedikleri hizmeti yapacağından hiç kuşkunuz yok biz vekilimizin yanındayız Zonguldak için” paylaşımını yaptı.

Özcan Ulupınar’ın sosyal medya hesabından Ulupınar’ın etiketlendiği ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Özcan Ulupınar’ın birlikte çekilmiş bir fotoğrafı ve “HERKESİN GÖNLÜNDE BİR ASLAN YATAR” mesajı içeren paylaşımlar yapılmaya başlandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER