SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

EN YÜKSEK MAAŞ VEREN KURUM…

EN YÜKSEK MAAŞ VEREN KURUM…
Bu haber 21 Aralık 2023 - 15:00 'de eklendi ve 152 views kez görüntülendi.

BAŞKAN BOZKURT: İŞÇİSİNE EN FAZLA MAAŞ VEREN KURUM OLMAYI HEDEFLİYORUZ

Belediye İş Sendikası ile Devrek Belediyesi bünyesinde çalışan kadrolu işçilerin Toplu İş Sözleşme görüşmelerine başlanılabilmesi için Başkan Çetin Bozkurt’a taslak sunuldu.
Devrek Belediyesi Limited Şirketi’nin daha önce başlatılan sözleşme görüşme sürecinin üçüncü oturumunda İdare Maddeler Kısmında anlaşmaya varıldığı kaydedilirken, Mali Kısımları içeren oturum görüşmeleri ise Toplu Sözleşmede belirtilen yasal takvime göre devam edilecek.
Görüşmelere, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş ile Başkan Yardımcısı Hasan Aydın ve Devrek Belediye İş Sendikası Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Ulupınar katıldı.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Çetin Bozkurt, “Bölgenin en fazla maaş veren kurumu olmayı hedefliyoruz” dedi.
Bozkurt şöyle konuştu:
“Geçtiğimiz 4 yıl içersinde toplu sözleşmesi olmayan işçilerimizin toplu iş sözleşmesi kapsamına maaş alabilmelerini sağladık. Her yıl imzalanan toplu iş sözleşmelerini yeni kazanımlarla detaylandırdık. Yine işçilerimize en iyi şekilde, bölgenin en fazla maaş veren kurumu olmayı hedefliyoruz”
Devrek Belediyesinde toplu iş sözleşme görüşmeleri sürüyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER