SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

MİLLİ TAKIM KAMPINDALAR

MİLLİ TAKIM KAMPINDALAR
Bu haber 05 Ocak 2024 - 14:45 'de eklendi ve 121 views kez görüntülendi.

U15 Erkek Milli Hentbol Takım Kampına Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü adı altında sağ kanat oyuncumuz Muhammet Emir Aksu ve Kalecimiz Ege Nazioğlu da katılıyor.

Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı ve spor kulübü başkanı Nejdet Tıskaoğlu, “Tokat’ta 3-10 Ocak 2024 tarihlerinde kamp yapacak olan U15 Erkek Milli Hentbol Takım Kamp kadrosunda Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü adı altında sağ kanat oyuncumuz Muhammet Emir Aksu ve Kalecimiz Ege Nazioğlu Milli Takım kampına davet edildi.

Zonguldaklı milli gururumuz sporcularımız, Muhammet Emir Aksu ve Ege Nazioğlu’nun kentimizi en güzel şekilde temsil ederek başarılı bir kamp geçireceğinden eminiz. bu başarıda çok büyük emek ve katkısı olan Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü antrenörlerimizden sevgili Kıvanç Çeküç’e ayrıca teşekkürlerimi sunuyor, önümüzdeki müsabakalarda takımımıza başarı dolu bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.