SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ERDEM’DEN MESAJ VAR

ERDEM’DEN MESAJ VAR
Bu haber 07 Ocak 2024 - 13:16 'de eklendi ve 185 views kez görüntülendi.

CHP’nin Zonguldak Belediye Başkan adayını belirlemek için 6 Ocak’ta gerçekleştirilen ön seçimin galibi Tahsin Erdem’den mesaj var.

Üyelere teşşükkür eden Erdem, “31 Mart akşamı kazanacağımız zaferi Gazipaşa Caddesinde hep birlikte kutlayacağımız ana kadar bu şehirde girilmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

Tahsin Erdem’in mesajı şöyle; Söylenecek çok şey var ama…

Gidilecek çok yolumuz var…

Şimdi çok çalışma zamanı…

Yarın güneşin ilk ışıklarıyla yola düşüyoruz…

Daha adil, daha şeffaf, daha katılımcı, projeleriyle Türkiye’ye örnek olan, üreten, çok çalışan, rantçılarla değil halkla adil bölüşen, doğayı tarihi önemseyen, mutlu insanların yaşadığı bir Zonguldak hayaliyle çıktığımız yolda 31 Mart akşamı kazanacağımız zaferi Gazipaşa Caddesinde hep birlikte kutlayacağımız ana kadar bu şehirde girilmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayacağız.

Ön seçim sürecini demokrasi şölenine çeviren tüm aday Adayı arkadaşlarıma ve Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.

Bize güvenen insanları asla mahcup etmeyeceğime söz veriyorum.

Artık bu şehirde “Ben” devri bitecek, “Biz” devri başlayacak…

Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak…

Zonguldak kazanacak.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER