SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAŞKAN ADAYINI KUTLADILAR

BAŞKAN ADAYINI KUTLADILAR
Bu haber 08 Ocak 2024 - 11:14 'de eklendi ve 220 views kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Murat Kurum’a AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile AK Parti’den Miletvekili aday adayı da olan Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu da destek ve kutlama mesajı yayınladılar.

AVCI: İSTANBUL’UMUZA, ADAYIMIZ SN. MURAT KURUM HAYIRLI OLSUN

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, “Kıtaları birleştiren,

Medeniyetleri buluşturan,

Kudüs’ün ruhunu taşıyan,

Fatih’in emaneti,

Aziz İstanbul’u yeniden Muradına kavuşturmak için; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Murat Kurum’a ve teşkilatımıza başarılar diliyorum” paylaşımında bulundu.

ALAN: İSTANBUL’UN MURADI…

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da Kurum ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak; “Fahri hemşehrimizin yolu açık olsun. İstanbul’un Muradı…” dedi.

TISKAOĞLU; SAYIN KURUM İSTANBUL’A YAKIŞACAK

ile AK Parti’den Miletvekili aday adayı da olan Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ise “İstanbul’un yolu da bahtı da bundan böyle açık. Sayın Murat Kurum’a seçim çalışmalarında başarılar diliyorum. Hizmet destanı yazmak Ak Parti’nin işidir. Bakanlığı döneminde de her zaman sahada kendisini çalışmaya adamış Sayın Kurum, İstanbul’a çok mu çok yakışacak. Yeniden İstanbul Hazırız, Kararlıyız” paylaşımında bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER