SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ERDEM, RESMEN ADAY

ERDEM, RESMEN ADAY
Bu haber 11 Ocak 2024 - 10:02 'de eklendi ve 93 views kez görüntülendi.

CHP MYK ve PM toplantısı Genel Başkan Özgür Özel başkanlığından toplandı. İki toplantının da gündem maddesi 31 Mart yerel seçimleri oldu. Toplantıda yaklaşık 242 seçim çevresin başkan adayları oylamaya sunuldu.

Zonguldak’ta önseçimin galibi Tahsin Erdem, resmen CHP’nin Zonguldak Belediye Başkan Adayı olurken, Filyos Belde Belediye Başkan adayı olarak Erol Acar açıklandı.

CHP Zonguldak İL Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Parti Meclisi Toplantısında isimleri açıklanan Belediye Başkan Adaylarımızı kamuoyuna sunuyoruz.

Seçim sürecinin ülkemize, partimize, adaylarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Zonguldak İl Belediye Başkan Adayımız

Tahsin Erdem,

Çaycuma İlçesi Filyos Belde Belediye Başkan Adayımız

Erol Acar” denildi.

CHP’nin Büşükşehir Belediye Başkan adaylarının önemli bir bölümü de açıklandı.

Hem MYK hem de PM’de yapılan oylama sonrasında Hatay’da mevcut başkan Lütfü Savaş, Aydın’da mevcut başkan Özlem Çerçioğlu, Adana’da mevcut başkan Zeydan Karalar, Mersin’de ise mevcut Başkan Vahap Seçer, yeniden aday gösterildi.

Tekirdağ Büyükşehir’de eski milletvekili Candan Yüceer, Afyonkarahisar’da da Burcu Köksal aday olarak gösterildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER