SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“TÜM KIRGINLIKLARI ARKAMIZDA BIRAKARAK…”

“TÜM KIRGINLIKLARI ARKAMIZDA BIRAKARAK…”
Bu haber 11 Ocak 2024 - 11:20 'de eklendi ve 123 views kez görüntülendi.

CHP’den Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı iken 6 Ocak’ta yapılan önseçimde en yüksek oyu alan Tahsin Erdem, CHP MYK ve Parti Meclisi’nce resmi olarak CHP’nin Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmişti.

CHP’nin Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, bir teşekkür mesajı yayınlayarak, “Tüm kırgınlıkları arkamızda bırakarak 31 Mart Pazar akşamı Türkiye haritasında Zonguldak’ı kırmızıya boyayıp, Gazipaşa Caddesinde bu haklı gururu yaşayacağımız ana kadar hep birlikte çok çalışacağız” dedi.

Erdem’in mesajı şöyle; “Sevgili Zonguldaklılar,

Bugün gerçekleşen MYK ve PM toplantısında gündeme gelen ismim onaylanarak Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmiştir.

Kökleri Cumhuriyete kadar uzanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin teveccühü, halkımızın desteği ve Genel Merkezimizin onayı ile bu onurlu göreve layık görülmenin kıvancını yaşıyorum.

Ön seçim sürecinde yaşanan tatlı rekabeti geride bırakarak kalan 81 günde gecemizi gündüzümüze katarak Zonguldak Belediyesini yeniden Cumhuriyet Halk Partisine kazandıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Tüm kırgınlıkları arkamızda bırakarak 31 Mart Pazar akşamı Türkiye haritasında Zonguldak’ı kırmızıya boyayıp, Gazipaşa Caddesinde bu haklı gururu yaşayacağımız ana kadar hep birlikte çok çalışacağız.

Başta Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel olmak üzere, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Deniz Yavuzyılmaz’a, MYK ve PM Üyelerimize, bölge Milletvekilimiz Sayın Eylem Ertuğrul’a, Zonguldak İl ve Merkez İlçe başkanlarımıza ve yönetim kurullarına, cefakar üyelerimize ve bu süreçte bizi yüreklendiren Zonguldaklı hemşerilerimize şükranlarımı sunarım.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı

TAHSİN ERDEM”.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER