SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP SAHADA, AK PARTİ BELİRSİZ!

CHP SAHADA, AK PARTİ BELİRSİZ!
Bu haber 15 Ocak 2024 - 16:23 'de eklendi ve 116 views kez görüntülendi.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için geri sayım devam ederken, Zonguldak Belediye Başkan Adayını önseçim ile belirleyen CHP, sahaya inerek çalışmalarına hız verdi.

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem, mahalle gezileri ile esnaf ziyaretlerine başladı.

CHP Yönetimi, seçim stratejisi üzerinde çalışıyor.

AK Parti de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adayları açıklaması beklenen ve 14 Ocak’ta yapılması planlanan aday tanıtım toplantısı şehit haberlerinin ardından ileri bir tarihe ertelenmişti.

Bu nedenle AK Parti’den aday olacak olanlarda beklemede.

Ancak, mevcut Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın aday olacakmış gibi başlattığı propaganda çalışmaları ise devam ediyor.

Kentin dört bir yanındaki billboardlar ile raket reklam panoları ve sosyal medya hesaplarından son 5 yıldaki çalışmaları yansıtan Alan, “Daha yeni başlıyoruz” sloganını kullanıyor.

AK Parti’de mevcutla devam etme görüşünün ağır basmasına rağmen AK Parti’den Zonguldak Belediye Başkan adaylığı için alternatiflerin de değerlendirildiği, adaylık için bastıran başka isimlerin de olduğu belirtiliyor.

Mevcut Başkan Dr. Ömer Selim Alan dışında ağırlıklı olarak eski Milletvekili Özcan Ulupınar’ın da Zonguldak Belediye Başkan adaylığı için adı geçiyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER