SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DERELİ, MUHTARLARLA BULUŞTU

DERELİ, MUHTARLARLA BULUŞTU
Bu haber 19 Ocak 2024 - 13:30 'de eklendi ve 104 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarlara projelerini anlatan ve muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Dereli, “Çok değerli muhtarlarımızla bir aradayız.

Muhtarlarımızın sorunlarını değerlendirmek ve çözüm bulmak için bir araya geldik. 2024 yerel seçimleri çok önemli. Bugün emekliye yapılan zamları hep birlikte izledik. Bir Cumhurbaşkanı düşünün; ülkesinde seçmenleri seviyor ama bir asgari ücret tespit edilmiş, asgari geçim rakamı 17 bin 2 lira. Maalesef en düşük emekli maaşı 10 bin lira, çok komik. Emekli derneği başkanları, “Biz torunlarımızdan kaçar hale geldik. Cebimizde para yok” diyor. Son noktada, ekmek 10 lira, simit 10 lira oldu. Bu paralarla geçinilmez. Dün bir hadise oldu. Apaçık bir yalanla Genel Başkanımızı hedef alan İYİ Parti Sivas Belediye Başkan Adayı olan zatın hadsizliğini başta İyi Parti’ye gönül veren vatandaşlarımıza, değerli Sivaslılara ve aziz milletimize havale ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER