SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ, ADAYINI TANITTI!

AK PARTİ, ADAYINI TANITTI!
Bu haber 22 Ocak 2024 - 10:35 'de eklendi ve 120 views kez görüntülendi.

AK Parti Teşkilatları tarafından Alaborina Restoranda aday tanıtım toplantısı yapıldı.

Mevcut Zonguldak Belediye Başkanı iken aynı göreve yeniden aday gösterilen Ömer Selim Alan, parti teşkilatına tanıtıldı.

Toplantıya AK Parti Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, ilçe, belde başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Hükümet ve yerel hükümetin uyumlu bir biçimde çalışması, şehre hizmet olarak her zaman katkı sağlayacaktır. Mayıs ayında gerçekleşen seçimlerde hemşerilerimiz mecliste Cumhur İttifakına çoğunluğu vermiş.
Burada hizmet almak için yoğun çaba sarf eden bir belediye başkanımız ve ona destek olan milletvekillerimiz var. Bunun devam edebilmesi istikrara, buradan hizmet alabilmek için de uyuma ihtiyaç var.  Derdimiz hizmetlerin devam etmesi, yapılan hizmetlerin azamete uğramaması, şehrimizin geri kalmaması. Bunun için durmak yok, yorulmak yok, uyumak yok. Yola devam” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER