SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“BELEDİYELER MİRAS YEDİ MANTIĞIYLA…”

“BELEDİYELER MİRAS YEDİ MANTIĞIYLA…”
Bu haber 22 Ocak 2024 - 14:02 'de eklendi ve 167 views kez görüntülendi.

CHP’nin Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, basınla buluşarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

CHP Zonguldak İl Başkanımız Devrim Dural, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ile CHP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Fırat Birkan’ında katıldığı buluşmada, Zonguldak Belediyesi’nin, Kozlu ve Kilimli Belediyelerinin borç içinde olduğunu öne süren Tahsin Erdem, “Kilimli Belediyesi batık işçi ücretlerini ödeyemez halde. Hatta ücretlerinden kesilen sendika aidatlarını dahi ödeyemediği için maalesef icralık durumunda” dedi.

ERDEM: AK PARTİ, BELEDİYELERİ MİRAS YEDİ MANTIĞIYLA YÖNETİLİYOR

Erdem, “AK Parti belediyeleri tam bir miras yediği mantığıyla yönettiği için beceriksizlik ve basiretsizlik adeta kamunun israfını zorlayarak israfını yürüterek, büyüterek kamu zararı oluşmasına sebebiyet veriyorlar” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin hizmet üretmeye, yeni yaşam alanları yaratmaya, halkın memnuniyetin kurmaya, halka güven duygusu aşılamaya devam ettiğini belirten CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem’in açıklamalarının bir bölümü şöyle;

“Cumhuriyet Halk Partili belediyeler kamunun kaynaklarını israf etmeden en ekonomik şekilde kullanma kabiliyeti gösterdikleri için tabii ki merkezi hükümetten de payımıza düşen Zonguldak’ımıza düşen katkıyı alacağız. Bunun dışında sadece ve sadece gerçek manada kaynaklarla yeni iş alanları, sektörler, istihdam alanları yaratacağız.

İKTİDARIN GÜCÜ ARKAMIZDA DİYENLERE İNANMAYIN!

Zonguldak halkına şunu söylemek istiyorum, -Eğer kapınızı çalıp da iktidarın gücünü arkamızda sakın hata yapmayın. AK Parti’ye oy verin- diyenler olursa asla inanmayın.

Merkezi hükümet tarafından yani TOKİ marifetiyle yapılan işler dışında hiçbir varlık gösteremeyen belediyenin bir borç yükü altında olduğunu biliyoruz. Belediyeleri borç batağına sürükleyenlere Zonguldak’ı emanet etmeyiniz.

2019 seçimlerinde emaneten bıraktığımız belediyeyi geri almak bizim ödevimiz ve toplumsal sorumluluğumuz.

AK Partili Zonguldak Belediyesi 5 yıldır hiçbir şey yapmadığını tırnak içinde söylüyorum. “Daha yeni başlıyoruz” diyerek aslında ortaya koymaktadır. Beş yıl demek ki hiçbir şey yapılmadı. Yeni başlıyorsanız hiçbir şey yapmadığınızı açıkça itiraf ediyorsunuz demektir.

HALKÇI BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

Sosyal demokrat belediyecilik Zonguldak’ımızın aydınlık yarınlarına temel esas teşkil edecektir.

Emeklilerimiz için, gençlerimiz için öğrencilerimiz için, engellilerimiz için, istihdam için, çocuklarımız için, cenaze hizmetleri için, sokak hayvanları için, turizm, kültür ve sanat için kendi kendine yeten bir belediyecilik anlayışı için halkçı bir belediyecilik için projelerimizi çok yakında sizlerle paylaşacağız.

Daha iyi bir Zonguldak için halkımızın desteğini bekliyorum. Sosyal demokrat belediyeciliğin, halkçı belediyeciliğin nasıl yapıldığını göstereceğim.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER