SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP’DEN YERELDE İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ

CHP’DEN YERELDE İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ
Bu haber 22 Ocak 2024 - 10:40 'de eklendi ve 85 views kez görüntülendi.

CHP, yerel seçim startını Madenci Anıtı’na yürüyüşle başlatacak.

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, Zonguldak halkını yürüyüşe davet etti.

Erdem,  “Bilindiği üzere ön seçimimizin ardından artık yapılanmamızı da tamamladık. İl ve Merkez ilçe başkanlarımızın talimatlarıyla birlikte artık halkla, kamuoyuyla kucaklaşmaya başladık. 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimlere kadar sürecek uzun bir yürüyüşün startının vermek için Salı günü saat 14.00 ‘te tüm Cumhuriyet Halk Partilileri, bütün vatandaşlarımızı, partili, partisiz, herkesi Maden Mühendisleri Odası önünden Madenci Anıtı’na kadar birlikte yürümeye davet ediyorum.

Demokrasiyi, barışı, dostluğu, özlemi, sevgiyi, saygıyı, tatlı dili dile getirip bütün Zonguldaklılarla kucaklaşmak için yola çıktım.

 O nedenle tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyorum. Sosyal Demokrat belediyeciliği en iyi şekilde sosyal demokrat anlayışla beraber partili partisiz hiçbir ayrım yapmadan bütün Zonguldaklıları kucaklamak için yola çıktık. O nedenle bütün Zonguldaklıların desteğini bekliyorum.

Halkımızı Salı günü gerçekleştireceğimiz yürüyüşümüze davet ediyorum.

23 Ocak 2024 Salı günü saat 14.00’te, Maden Mühendisleri Odası’ndan (Maden Mühendisleri Derneği Lokali) başlayarak, Madenciler Anıtı’na kadar sürecek olan yürüyüşümüze katılın, Zonguldak’ımız için hep birlikte yürüyelim.

Bu yolculukta sizlerin desteğiyle Zonguldak için somut adımlar atacak, şehrimizi huzur, adalet ve refah dolu bir geleceğe taşıyacağız” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER