SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“DAYANIŞMACI BELEDİYECİLİK”

“DAYANIŞMACI BELEDİYECİLİK”
Bu haber 22 Ocak 2024 - 10:32 'de eklendi ve 98 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural; CHP Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, Nebioğlu Belediye Başkan Adayı Çetin Verim, Filyos Belediye Başkan Adayı Erol Acar ve Karapınar Belediye Başkan Adayı Hakan Toprak ile bir araya geldi.

CHP Çaycuma İlçe Örgütümüz tarafından düzenlenen “Bölgesel Kalkınmada Yerel Yönetimlerin Rolü Çalıştayı” başlıklı sonuç bildirgesi üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Dural; “Dayanışmacı belediyecilik, bölge için yaklaşımlar, belediyeler arasında eşgüdüm ve diyalog konularının konuşulduğu verimli ve etkin bir toplantı gerçekleştirdik. Ardından Çaycuma Belediyesi tarafından yapımı devam eden Yaşampark Ahşap Camii’yi gezdik” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER