SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP’DEN YERELDE İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ

CHP’DEN YERELDE İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ
Bu haber 23 Ocak 2024 - 16:33 'de eklendi ve 130 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem’in “Zonguldak’ımız için hep birlikte yürüyelim. Bu yolculukta sizlerin desteğiyle Zonguldak için somut adımlar atacak, şehrimizi huzur, adalet ve refah dolu geleceğe taşıyacağız” mesajıyla duyurduğu CHP örgütlerinin Maden Mühendisleri Odası önünden Madenci Anıtı’na kadar yürüyüşü coşkulu geçti.


CHP Zonguldak örgütleri tarafından verilen seçim startına CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, önceki dönem milletvekili Ünal Demirtaş, CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, İl Başkanı Devrim Dural, Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gökçebey Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Vedat Öztürk, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, CHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Erol Sarıal, belediye başkan aday adayları ve bazı ilçe başkanları ile birlikte 500’e yakın partili katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER