SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

DERELİ NOTERE GİDİYOR

DERELİ NOTERE GİDİYOR
Bu haber 27 Ocak 2024 - 9:05 'de eklendi ve 141 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi Zonguldak Belediyesi Başkan Adayı Cem Dereli, Zonguldak Kömürspor için notere gideceğini açıkladı.

Zonguldak Kömürspor’un 2. Ligde küme düşmeme mücadelesi verdine dikkat çekan Dereli “Söz verdiğim gibi eğer başkan olarak seçilirsem Zonguldak Kömürspor’u 3 yıl içerisinde Süper Lige çıkarma taahhüdünü noter huzurunda veriyorum. Buradan açık çağrım. Gelin bu taahhüdü hep birlikte verelim” çağrısında bulundu.

Dereli, “Zonguldak Kömürspor hepimizin ortak paydası. Görüyorsunuz ki Zonguldak Kömürspor zor şartlarda 2.Ligde küme düşmeme mücadelesi veriyor. Bizler de taşın altına elimizi koyamamız gerekiyor. Bu başlangıcı ilk ben başlatıyorum. Önümüzdeki hafta söz verdiğim gibi eğer başkan olarak seçilirsem Zonguldak Kömürspor’u 3 yıl içerisinde Süper Lige çıkarma taahhüdünü noter huzurunda veriyorum. Buradan açık çağrım. Gelin bu taahhüdü hep birlikte verelim. Eğer Kömürspor’u 3 yıl içerisinde Süper Lige çıkaramayan istifa etsin. Siyaseti hamaseti bırakalım. Kent lig atlasın ve şehrin ekonomisi canlansın. Bir şehrin takımı Süper Ligde olursa şehirde Süper Ligde olur!” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.