SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

ADANA LOBİSİ: 24 ELCAB KABLO HENTBOL: 19

ADANA LOBİSİ: 24 ELCAB KABLO HENTBOL: 19
Bu haber 08 Mart 2024 - 17:58 'de eklendi ve 182 views kez görüntülendi.

Türkiye Erkekler Hentbol 2. Ligi’nde namağlup olarak play-off grubuna kalan ve oynadığı ilk iki karşılaşmayı da kazanarak namağlup ünvanıyla final karşılaşmasına çıkan Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü, Adana Lobisine Kaybetti!

Sivas’ta bugün (8 Mart) oynanan final karşılaşmasında, hakemlerin açık taraflı tutumuna rağmen mücadeleyi bırakmayan, ancak hakemlerin sürekli olarak oyuncularımıza yönelik sürekli 2 dakika cezası vermesi nedeniyle karşılaşmadan Adana Sarıçam takımı 24-19 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Adana Sarıçam, Türkiye 1’nci Hentbol Ligi’ne yükselirken, temsilcimiz Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Kulübü, bu haksız mağlubiyetle şansını kaybetti.

TISKAOĞLU; ADANA LOBİSİNE KAYBETTİK!

Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Kulübü Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Merkez Hakem Kurulu’nun Adanalılardan oluşması nedeniyle Adana kulübü karşısında hakemlerin taraflı tutumuyla karşı karşıya kaldıklarını belirtti.

Toskaoğlu, “Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü 2.Lig takımı olarak büyük bir heyecanla play-off yolculuğumuza başlamıştık. 1 yıldır ciddi bir emek sarfettik hedefimiz 1.lige çıkmak ve kentimize 35 yıl sonra bu gururu yaşatmaktı. Ne yazık ki Adana lobisine kaybettik. Merkez hakem kurulu Adanalı olması ve hakemlerin de bunun beraberinde taraf tutması ile haksız bir şekilde defalarca cezalar ile karşı karşıya geldik. Ciddi bir emek vardı ve karşılılığı bu olmamalıydı. Hakem heyetinin taraflı olmasını ve emekleri ciddiye almamasını şiddetle kınıyorum. Yapamadık çok daha başka hedeflerimiz olacaktı. Yapacak bir şey yok. Her şeye rağmen mücadele veren teknik ekibi ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Diğer sezondaki maçlarda kendilerine başarılar dilerim” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.