SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

ZONGULDAK’IN ŞAMPİYONLUK GÜNÜ…

ZONGULDAK’IN ŞAMPİYONLUK GÜNÜ…
Bu haber 08 Mart 2024 - 13:37 'de eklendi ve 153 views kez görüntülendi.

Zonguldak, basketbol kadınlarda ve hentbol erkeklerde bugün şampiyonluk bekliyor.

ELCAP KABLO HENTBOL FİNAL MAÇINA ÇIKACAK

Sivas’ta devam eden Türkiye 1. Hentbol Ligine yükselme play-off karşılaşmalarında Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Erkek Takımı, Bugün (8 Mart) Saat: 15.00’te Adana Sarıçam spor ile final maçına çıkacak.

Önceki iki karşılaşmasını kazanan Elcab Kablo Zonguldak Hentbol takımı +30 averaja sahipken, finaldeki rakibi Adana Sarıçam SK ise +23 averaja sahip.

Elcab Kablo Hentbol takımının maçı kazanması halinde temsilcimiz puan farkıyla şampiyonluğa ulaşacak. Beraberlik halinde ise averajla yine şampiyon olacak olan Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Takımından şampiyonluk bekliyoruz.

POTANIN ELMASLARI ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEYECEK

Türkiye Kadınlar 1. Basketbol Ligi’nde lider olan temsilcimiz Zonguldak Elmas67 Kadın Basketbol takımımız ise bugün en güçlü rakiplerinden Urla Belediyespor ile bugün Saat: 18.00’de İzmir’de kilit bir maça çıkacak.

Temsilcimiz, Urla Belediyespor’u yenerse ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğu garantileyecek ve ING Kadınlar Süper Ligi’ne çıkacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.