SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DERELİ, ZESOB’U ZİYARET ETTİ

DERELİ, ZESOB’U ZİYARET ETTİ
Bu haber 09 Mart 2024 - 20:52 'de eklendi ve 141 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi Zonguldak belediye Başkan Adayı Cem Dereli, seçim çalışmalarıan aralıksız devam ediyor.

Dereli, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin Eğitim, Geliştirme ve Yatırım Üretim Sanayi’ni ziyaret ederek görüş alışverişinde buludu.

Saadet Partisi Zonguldak belediye Başkan Adayı Cem Dereli, “Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ZESOB) Eğitim, Geliştirme ve Yatırım Üretim Sanayi’ni ziyaret ettik.

Burada, Zonguldak’ın ekonomisine ve iş dünyasına katkı sağlayan esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olmak için bir araya geldik.

Görüş alışverişinde bulunarak, iş dünyasının ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmek için neler yapabileceğimizi değerlendirdik.

Esnafımızın ve sanatkarlarımızın sorunlarına çözüm bulmak, kentimizin ekonomik gelişimine katkı sağlamak adına verimli bir görüşme gerçekleştirdik” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER