SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN, MHP’YE KATILDI!

ALAN, MHP’YE KATILDI!
Bu haber 15 Mart 2024 - 12:18 'de eklendi ve 173 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin Merkez İlçe Başkanlığı haftalık toplantısına katıldı.

MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk’ün başkanlık ettiği toplantıya MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi ile Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve belediy meclis üye adayları  katıldı.

ALAN: BİRLİKTE YÜRÜYECEK ÇOK YOLUMUZ VAR”

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanımız Sayın Mustafa Öztürk, MHP Merkez İlçe Başkanımız Sayın Çağatay İpekçi ve yönetim kurulu üyeleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığımızın Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısında bir araya geldik. Toplantımız Zonguldak için hayırlara vesile olsun.

Birlikte yürüyecek çok yolumuz var” dedi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi ise toplantının ana konusunun Zonguldak olduğunu belirterek, “Son derece verimli geçen bu toplantımızda seçim çalışmaları hakkında çeşitli istişarelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

İpekçi, “Milliyetçi Hareket Partisi merkez ilçe başkanlığı olarak haftalık yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Bu toplantımızda bizlere il başkanımız Sayın Mustafa Öztürk, Cumhur İttifakımızın belediye başkan adayı Sayın Dr. Ömer Selim Alan ve değerli belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarımız eşlik etti. Son derece verimli geçen bu toplantımızda seçim çalışmaları hakkında çeşitli istişarelerde bulunduk. Ana konusu Zonguldak olan bu toplantımızda yapmış olduğumuz istişarelerimizin Zonguldak’a hayırlı olmasını dileriz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER