SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BÜYÜK SÜRPRİZE HAZIR OLUN!

BÜYÜK SÜRPRİZE HAZIR OLUN!
Bu haber 16 Mart 2024 - 22:44 'de eklendi ve 170 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, medya temsilcileriyle seçim ofisinde düzenlediği iftarda bir araya geldi.

Gazetecilerle iftar programına Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer katıldı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Cem Dereli, bu seçim döneminde yapmış oldukları çalışmalarla Zonguldak’ta farklı bir atmosfer, farklı bir hava yarattıklarını belirterek “Zonguldak kıymetli halkı, Zonguldaklı vatandaşlarımız bizi bağırlarına bastılar. Söylediklerimiz toplumda çok ciddi karşılık buldu” dedi.

“İnşallah Allah nasip ederse 31 Mart gecesi Zonguldak’ta büyük bir sürprize hazırlanıyoruz” ifadelerini kullanan Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli’nin açıklamaları özetle şöyle;

“Zonguldak’ta Milli Görüş belediyeciliğini inşallah hayata geçireceğiz. Zonguldak’ı artık daha yaşanılabilir hale getireceğiz. Zonguldak halkının teveccühüyle Zonguldak’ı daha yaşanılabilir, Türkiye standartlarında bir kent haline getireceğiz.

4,5 yıl hiçbir şey yapılmadan, kente adeta bir çivi bile çakılmadan beklenmiş ve 4,5 yıllık bir süre kaybedilmiş. Son üç ayda ne olduysa Zonguldak’ta elektrik direkleri, Belediye Sineması, Zonguldak’ta köprünün yıkımı, Zonguldak adeta hızla bir şeyleri yetiştirme, bir şeyleri yapmayla ilgili bir telaşa kapılmış. Hizmet beş yıl olur. Bir belediye başkanı görevi beş yıllığına şehrül lemin olarak kentlisinden emaneten aldığı belediyede onlara hizmet etmek amacıyla bu görevi yapar.

Biz 5 yıl içerisinde Zonguldak’ta bugüne kadar kaybedilmiş olan bu yılları hızlı bir şekilde temel belediyecilik hizmetleriyle Zonguldak’ı buluşturarak telafi edeceğiz.

41 projemiz var. 41 kere maşallah diyoruz.

Musluğundan akan suyun içebileceği, kaldırımında, yolunda yürüyebileceği, dışarıdan kanalizasyonun akmayacağı, mahallesine ulaşım araçlarının gidebileceği noktaya Zonguldak’ı getireceğiz inşallah.

Zonguldaklı en kaliteli ve en duyarlı seçmendir. Dolayısıyla lütfen projelerimize ve sahada şu anda söylediklerimize kulak verip bizlerin bu çalışmaları 31 Mart’ta bu görevi aldıktan sonra yapacağımız bizlere olan inancını, güvencini kaybetmeden bizlere bu desteği versinler.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER