SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BEREN ALP’İN ADI KÜTÜPHANEDE YAŞAYACAK!

BEREN ALP’İN ADI KÜTÜPHANEDE YAŞAYACAK!
Bu haber 16 Mart 2024 - 22:24 'de eklendi ve 119 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı ve davetlilerin katılımıyla, Zonguldak Belediyesi’nde Harita ve Kadastro Mühendisi olarak görev yapan Atilla Alp’in 26  yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybeden kızı Beren Alp anısına; ailesinin, arkadaşlarının ve yardımseverlerin desteğiyle Dumlupınar İlkokulu’nda hazırlanan “Beren Alp Kütüphanesi”nin açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılış törenine Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı’nın yanı sıra Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Alp ailesi ve okul idaresi ve öğretmenler katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER