SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

NE EMANET AMA!

NE EMANET AMA!
Bu haber 16 Mart 2024 - 23:50 'de eklendi ve 319 views kez görüntülendi.

KARUN GİBİ AMA EMANETÇİ!

31 Mart Yerel seçimlerine iki haftalık bir süre kaldı.

Ama seçimler yerel olsa da Türkiye, AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un açıkladığı mal beyanını konuşuyor.

Mal varlığını açıklayıp açıklamayacağı yönünde yöneltilen soruya “Mülk bizim değil Allah’ın, hepsi Allah’ın, biz emanetçisiyiz” şeklinde yanıt veren Altınok, kamuoyu baskısıyla sosyal medya hesabından mal varlığını açıkladı.

Açıkladığı ve dudak uçuklatan mal varlığıyla “Ankara’nın yarısı onunmuş” dedirten Turgut Altınok’a “Allah’ın emanet ettiği mülkler”den bazıları şöyle:

-İstanbul Yolu Susuz Mevkiinde BP benzinlik (7.000 metrekare) 

-İstanbul Yolu Susuz Mevkiinde yol üstü arsa (12.000 metrekare)

– Eryaman Susuz’da arsa (13.800 metrekare) 

– Eskişehir Yolu’nda bir projede 67 konut ve 5 dükkân. 

-İncek’te 3 parsel (toplam 4.500 metrekare) 

-Tunalı Hilmi Caddesi’nde 4 katlı bina. 

– Çayyolu’nda arsa. 

– İskitler Oto Sanayi’de tesisler (toplam 10.000 metrekare). 

 -İskitler Oto Sanayi’de arsa. 

-Saray Sanayi’de 3 fabrika arsası (Toplam 15.000 metrekare). 

-Saray mahalle merkezinde arsa (89.000 metrekare). 

-Etimesgut merkezde 2 arsa (Toplam 3.500 metrekare) 

-Bağlum’da 2 arsa (Toplam 115.000 metrekare). 

-Bağlum’da 1 arsa. 

-Keçiören’de 10 konut.

Bir de fotoğrafta görülen Ankara’nın en gözde semti Çayyolu’nda Elmar Tower’da  67 daire, 5 dükkan emanet etmiş Allah kendisine… Kendi beyanına göre bunlar Allah’ın babasına emanet ettiği fakat babasının ölünce emaneti vermeyip Turgut Altınok’a bıraktıkları…

ELMAR TOWER’DA 1+1 DAİRE FİYATI 3 MİLYON 250 BİN LİRAYMIŞ!

Turgut Altınok’un aile şirketine ait 183 adet, kendisine ait 67 adet 1+1 daire ve 5 dükkanın olduğunu açıkladığı ve Ankara’nın gözde semtlerinden Çayyolu’nda bulunan Elmar Tower’da 1+1 dairenin fiyatının ise 3 milyon 250 bin TL olduğu belirtiliyor.

NAKİT YOK, ALTIN YOK!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, açıkladığı mal beyanında  gayrimenkullerine yer verirken, araç, döviz ve TL cinsinden para ve altın-mücevher gibi diğer bazı servet unsurlara ilişkin herhangi bilgiye yer vermedi.

Mal varlığının değerlerinin yanı sıra kira gibi gelirlerini bile hesaplamanın güç olduğu ve Altınok’un Karun gibi zengin olduğu ifade ediliyor.

Karun gibi zengin olan ve servetinin hesabını yapmak bile günlerce sürecek olan Turgut Altınok, emekli olduğu halde sokakta yumurta satıp evine ekmek götürmeye çalışan emekliden, pazarda parası çıkışmadığı için alışveriş yapamayan vatandaştan, onları refaha ulaştırma iddiasıyla oy istiyor. Sözün öze şu; Zengin ne anlar fakirin halinden…

KARUN GİBİ ZENGİN AMA FAKİR-FUKARADAN-AYDA 10 BİN TL MAAŞ ALAN EMEKLİDEN OY İSTİYOR!

Turgut Altınok, farklı partilerden son 2 dönemdir de AK Parti’den Keçiören Belediye Başkanlığı yapıyor.

2024 Yerel Seçimlerinde yine AK Parti’den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Turgut Altınok’un, Karun gibi zenginliğine rağmen dar gelirli ailelere yapmayı vadettiği yardımlarla, ayda 10 bin TL’ye geçinmeye çalışan emekliye destek vereceği söylemleriyle fakir-fukara, dar gelirli aileler ve emeklilerden oy istemesindeki çelişki de “Zengin ne anlar fakirin halinden” yorumlarına neden oluyor.

işte AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un açıkladığı Allah’ın emaneti!? mülkler;

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER