SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MADENCİ, CUMHURBAŞKANI’NIN VERDİĞİ İFTARA KATILDI

MADENCİ, CUMHURBAŞKANI’NIN VERDİĞİ İFTARA KATILDI
Bu haber 17 Mart 2024 - 0:26 'de eklendi ve 148 views kez görüntülendi.

Maden işçileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftarına katıldı

Genel Maden İşçiler Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, maden işçileriyle birlikte, Türkiye Yüzyılı’nın Emekçileri İftar Programı’na katıldı.

İstanbul’da bulunan Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Yüzyılı’nın Emekçileri İftar Programı’na Türkiye’nin birçok kentinden işçi ve emekçiler davet edildi. GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ve Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, maden işçileriyle birlikte iftar programına katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm işçilerin ve emekçilerin Ramazan ayını tebrik ederek, mübarek ayın İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ettiğini, kardeşliğin, dayanışmanın ve birliğin sembolü olan bu bereketli iftar sofrasında emekçilerle beraber olmanın bahtiyarlığı içinde olduğunu dile getirdi.

Erdoğan, program sonunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile birlikte Genel Başkan Yeşil, Genel Sekreter Arslanbuğa ve maden işçileriyle bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER