SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÇAĞLAYAN: ŞEHRİN UMUDU DİRİLDİ

ÇAĞLAYAN: ŞEHRİN UMUDU DİRİLDİ
Bu haber 21 Mart 2024 - 22:15 'de eklendi ve 141 views kez görüntülendi.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Fevkani Köprüsü’nün yıkılmasıyla kentin nefes aldığını öne sürerek “Şehrimizin umudu yeniden dirildi. Bu umuda yeşertmeliyiz” dedi.

Zonguldak Belediyesi ve Merkezi Hükümet Yatırımlarının uyumuna dikkat çeken Mustafa Çağlayan yaptığı açıklamada “ Kıymetli Hemşehrilerim, Fevkani Köprüsü’nün kaldırılmasından sonra şehrimiz nefes aldı. Şehrimizin umudu yeniden dirildi. Bu umudu yeşertmeliyiz. Fevkani Köprüsü’nün kaldırıldığı alanda DSİ ile birlikte dere ıslah çalışmalarımız devam etmektedir. Dere ıslah çalışmalarının bitimi ile birlikte fevkani Köprüsü’nün yıkılması çok daha büyük anlamlar taşıyacak, çok daha estetik bir yapıyla karşı karşıya kalacağız. Islahın bitimi ile beraber cam korkuluklarla çok daha estetik bir yapıya kavuşacaktır. 
Kıymetli hemşehrilerim hangi partiye gönül vermiş olursak olalım bu çalışmaların hızlanması akamete uğramaması ve katlanarak devam edebilmesi için sizlerden desteğinizi rica ediyoruz. Büyüklerimiz atalarımız her zaman söylerdi belediye iktidarda olmalı Uyum içerisinde çalışmalı diye. Bu çalışmaları gördüğümüzde Onların ne demek istediğini çok daha iyi anlıyoruz. Kalın sağlıcakla” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER