SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DURAL; EMEKLİYE ZAM YOKSA BAŞKA TARAFA KARDEŞİM!”

DURAL; EMEKLİYE ZAM YOKSA BAŞKA TARAFA KARDEŞİM!”
Bu haber 21 Mart 2024 - 18:05 'de eklendi ve 160 views kez görüntülendi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Recep Tayyip Erdoğan’a emeklilerin maaşlarına zam yapma çağrısında bulunmasının ardından benzer bir çağrıyı CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural da yaptı.

Emeklilerin, dul ve yetimlerin geçinemez hale geldiklerini belirten Dural, emekli maaşlarına zam için iktidarı bir an önce adım atmaya çağırdı.

En düşük emekli maaşını asgari ücrete eşitleme çağrısında bulunan Devrim Dural,  “CHP Genel Başkanımız Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a emeklilerle ilgili çağrıda bulunarak, “Erdoğan sana sesleniyorum, son hafta, ‘Söz veririm’ diyormuşsun, söze karnımız tok. Sana çağrı yapıyorum; Haftaya pazartesi günü Meclis’i açalım salı günü emekliye zammı yapalım. Samimiysen gel” dedi. Özgür Özel devam ederek; Eğer bu zammı seçimden önce yapacaksan gelip, yapacağız. Öbür türlü zammı yapacağım siz inanın dersen, artık bu insanların boş lafa da tutulmayacak sözlere de karnı tok. Başka tarafa kardeşim, başka tarafa” dedi.
Biz de diyoruz ki: Haydi emeklilerimizin yüzünü güldürelim, insanca yaşamak için açlık sınırının çok altındaki en düşük emekli maaşını asgari ücrete eşitleyelim. Var mısınız?
Aziz milletimizin sizlere demokrasinin en güzel şekliyle tecelli ettiği sandıkta gereken dersi vereceğinden en ufak şüphemiz yoktur” dedi. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER