SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TISKAOĞLU, ALTUN’A DESTEK TURUNDAYDI

TISKAOĞLU, ALTUN’A DESTEK TURUNDAYDI
Bu haber 21 Mart 2024 - 22:01 'de eklendi ve 144 views kez görüntülendi.

Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, AK Partili Belediye Başkan Adaylarına destek ziyaretlerini sürdürüyor.

Tıskaoğlu, Kilimli Belediye Başkanı ve AK Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Kamil Altun’un seçim çalışmalarına katılarak halktan seçimlerde destek istedi.

Tıskaoğlu ile Altun, Pazar yerini ziyaret ettiler. Burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Altun ve Tıskaoğlu, daha sonra Bölüm Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi, sorunlarını dinledi.

Nejdet Tıskaoğlu, “Doğup büyüdüğüm ve gençliğimin en güzel yıllarının geçmiş olduğu Kilimli ilçemizin Bölüm Mahallesini, AK Parti Kilimli Belediye Başkan Adayımız Sayın Kamil Altun ve teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile birlikte ziyaret gerçekleştirerek hemşehrilerimizin samimi sohbetlerini dinledik.  Bize yüreklerini açan, desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize kucak dolusu sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

MADENCİLERİ ZİYARET ETTİLER

Kilimli Belediye Başkanı ve AK Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Kamil Altun ile Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, maden ocaklarını da ziyaret ederem nadencilerle görüştüler.

Tıskaoğlu; “TTK Kurumu, çeşitli kuruluşları ve başarılı işleriyle Zonguldak için büyük bir gurur kaynağıdır.  Bu kurumda yorulmadan çalışan madenciler de hem Zonguldak hem de Türkiye için büyük bir gurur kaynağıdır.

Doğup büyüdüğüm gençlik yıllarımın en güzel anılarını biriktirdiğim mahallemde evimin altında bulunan madenci kardeşlerimiz ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdik. Madenci torunu ve madenci bir baba’nın çocuğu olarak, Dünyanın en zor ve en helal mesleğini yerine getirmeye çalışan tüm madencilerimizi ülkemize ve milletimize hizmetlerinden dolayı bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER