SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“ŞEHRİMİZE ÇOK YAKIŞACAK”

“ŞEHRİMİZE ÇOK YAKIŞACAK”
Bu haber 22 Mart 2024 - 0:01 'de eklendi ve 155 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı ve Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, beraberinde AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi ve Belediye Meclisi AK Parti Kontenjan Adayı Gönül Demirsu ile birlikte Kapuz-Orta Kapuz Birleştirme Projesini tanıttı.

Selim Alan, “İl Başkanımız Sn. Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanımız Sn. Hüseyin Yıldız, MHP Merkez İlçe Başkanımız Sn. Çağatay İpekçi ve teşkilat üyelerimiz ile birlikte şehrimizin vizyon projelerinden biri olan Kapuz-Orta Kapuz Birleştirme Projemizin tanıtım bilgilendirme toplantımızı gerçekleştirdik.

Doğal güzelliği ile hemşehrilerimizin en çok tercih ettiği ve restorasyon çalışmalarını tamamlamamız ile birlikte daha modern ve kullanışlı hale getirdiğimiz Kapuz Plajı’mızı Tersane ile birbirine bağlayacak, kesintisiz bir yürüyüş hattı ile 3 ayrı plaja sahip olacağız.

‘1 Plajımız Haftanın 7 Günü Hanımefendilerimize Hizmet Edecek’

Aynı zamanda seyir terası ile yürüyüş yolları, hemşehrilerimizin denizle olan bağını güçlendirirken, turizm açısından da şehrimize büyük avantajlar sağlayacak. Bir plajımız ise haftanın 7 günü hanımefendilerimize hizmet edecek” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER