SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZAFER PARTİSİ, TSO’YU ZİYARET ETTİ

ZAFER PARTİSİ, TSO’YU ZİYARET ETTİ
Bu haber 22 Mart 2024 - 10:23 'de eklendi ve 144 views kez görüntülendi.

ZAFER PARTİSİ ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NİLGÜN SADIKOĞLU ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ.

Zafer Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Nilgün Sadıkoğlu beraberinde, İl Başkanı Oğuzhan Turan ve İl – İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’i ziyaret etti. Ziyarette Zonguldak Ticaret ve sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Öztürk ile Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya’da hazır bulundu.

Ziyarette Zafer Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Nilgün Sadıkoğlu, yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Demir; ” Zafer Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Nilgün Sadıkoğlu ve İl – İlçe Yönetim Kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, halka hizmet için çıkmış olduğu bu yolda kendilerine başarı ve kolaylıklar dilerim ” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER