SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“ZONGULDAK YALNIZ BIRAKILDI”

“ZONGULDAK YALNIZ BIRAKILDI”
Bu haber 22 Mart 2024 - 20:12 'de eklendi ve 161 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Zonguldak’ın birçok sorunla karşı karşıya olduğunu, bu sorunlara çözüm bulmak için göreve talip olduklarını söyledi.

AK Part iktidarının Zonguldak’ı yalnız bıraktığını belirten Dereli, Zonguldak’ın bir tane dahi bakanı olmadığına dikkat çekti.

Dereli, “Yeni bir Zonguldak için yola çıktık. Zonguldak’ın değişime ihtiyacı var ve biz bu değişime liderlik etmeye kararlıyız. Kentimiz yaşanabilir bir yer olmaktan uzaklaştı. Halk otobüsü, kanalizasyon altyapısı gibi birçok sorunla karşı karşıyayız. Bu sorunları çözmek için 41 projeyle yola çıktık. Emeklilerimiz ve ihtiyaç sahipleri için tanzim satış tırları getirerek, halk ekmek projeleri başlatmak istiyoruz. Sizlerin desteğiyle bu değişimi gerçekleştireceğimize inanıyoruz.

Zonguldak’ta bir tane bakanı olmadığı gibi, AK Parti iktidarı Zonguldak’ı yalnız bıraktı. Kastamonu’ya Paris gibi yatırımlar yapılırken, Zonguldak köyler düzeyine indirildi. İşsizlik Zonguldak’ı pençesine aldı, gençlerimiz umutsuzca iş arıyor. Bizler, bu sorunlara çare bulmak için bu kutsal göreve talip olduk” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER