SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÖZTÜRK TEPKİ GÖSTERDİ

ÖZTÜRK TEPKİ GÖSTERDİ
Bu haber 23 Mart 2024 - 18:22 'de eklendi ve 214 views kez görüntülendi.

Gökçebey Belediye Başkanı ve CHP Gökçebey Belediye Başkan Adayı Vedat Öztürk, AK Parti Seçim aracını kurşunladığı yönündeki haberlere tepki gösterdi.

İftar programından sivil bir araçla evine dönerken siyasi materyal içermeyen ve içerisinde kimleriin olduğunu bilmedikleri 4 araç tarafından takip edildiklerini belirten Öztürk, “Saat 21.30 sıralarında bahçeme ve hanemin içine doğru yüzleri gözükmeyen bir kısım şahıslar tarafından rahatsız edici bir biçimde gerçekleşen ihlal sırasında önce sesli olarak uyarı yaptım, akabinde bir kaç el havaya uyarı ikaz ateşi yaparak haneme yapılan bu tecavüzü defettim” dedi.

Öztürk’ün açılması şöyle: “22.03.2024 tarihinde gerçekleşen olay hakkında açıklamamdır.

Bu sabah basında hakkımda yapılan haberler doğrultusunda bu açıklamayı yapma zarureti doğmuştur.

22.03.2024 tarihinde iftar vakti öncesinde Çukur mahallesi camisinde iftar davetine partili arkadaşlarım ve meclis üyelerim ile katılım sağladım. İftar programı sonrası Çukurlu hemşehrilerimle helalleştikten sonra Üçburgu mahallesi kahvesinde çay içip sohbet ettikÜçburgu kahve ziyareti sonrası Gökçebey merkezde kısa ziyaretlerimi tamamlayıp Üçburgu mahallesinde ikametime geri döndüm.

Saat 21.00 sularında seçim döneminde tehdit edileceğimi öngörerek seçim süresince kullanmak üzere kiraladığım sivil plakalı aracım ile eve döndüğüm sırada yaklaşık 4 araçlık sivil herhangi bir siyasi materyal taşımayan bir konvoy tarafından takip edildik.

Saat 21.30 sıralarında bahçeme ve hanenim içine doğru yüzleri gözükmeyen bir kısım şahıslar tarafından rahatsız edici bir biçimde gerçekleşen ihlal sırasında önce sesli olarak uyarı yaptım, akabinde bir kaç el havaya uyarı ikaz ateşi yaparak haneme yapılan bu tecavüzü defettim.

Direk emniyet mercilerine başvurmak suretiyle kolluk kuvvetlerini olay yarinde çağırdım. Kolluk kuvveti tutanaklarında olayın resmi kayıtları mevcuttur.

Her kim bu olayları olduğu sırada beni kötü bir biçimde lanse ettirmeye çalışıyor ise onları öncelikle Çukur mahallesi cami cemaati vicdanına sonra da Üçburgu mahallesi kahvesinde sohbet ettiğimiz Üçburgulu hemşehrilerimin vicdanına bırakıyorum.

Yalan siyasetinin olmadığı, olaysız bir seçim ortamı dileğimle.

Vedat ÖZTÜRK

Gökçebey Belediye Başkanı”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER