SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“ERDEMLİ BELEDİYECİLİK ZAMANI”

“ERDEMLİ BELEDİYECİLİK ZAMANI”
Bu haber 24 Mart 2024 - 14:28 'de eklendi ve 185 views kez görüntülendi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, İl Başkanı Devrim Dural, Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Çaydamar ve Birli mahalleler sakinleri ile bir araya geldiler.

CHP Zonguldak Bekediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, Zonguldak’ın ve Zonguldak insanının önemli sorunları olduğunu, bu sorunların çözümü ve gelişen bir kent olma hedefiyle göreve talip olduklarını belirterek destek istedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ise,”Zonguldak Belediye Başkan Adayımız Sayın Tahsin Erdem ile birlikte Çaydamar ve Birlik Mahallesi’nde gönüldaşlarımızla buluştuk.

Tahsin Başkanımızın hayatın her alanına dair projelerini bir bir anlattık, desteğimizi aldık.

Artık Erdemli Belediyecilik zamanı!” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER