SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: TEŞEKKÜRLER TEPEBAŞI

ALAN: TEŞEKKÜRLER TEPEBAŞI
Bu haber 27 Mart 2024 - 1:13 'de eklendi ve 174 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan; AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve MHP il Başkanı Mustafa Öztürk ile birlikte katıldığı Tepebaşı Mahallesi ziyaretinde gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti.

ALAN, “Hemşehrilerimizin coşkulu karşılamaları ile Tepebaşı Mahallemizin kıymetli sakinleri ile muhteşem bir atmosferde bir araya geldik, kucaklaştık. Şehrimizde Gerçek Belediyecilik’in devamı için güçlü desteklerini aldık.

Hizmet aşkı ile çıkmış olduğumuz bu yolda, siz kıymetli hemşehrilerimiz ile birlikte yan yana, omuz omuza bu yolu yürümekten büyük mutluluk duyuyorum.

Biz Yine Hep Birlikte çok güzel işlere imza atacağız inşallah. Bu coşku ve heyecan, şehrimiz nezdinde mahallemizi de çok daha ileriye taşımak için birlikte çalışma azmimizi kamçılıyor.

Hep birlikte yeni Zonguldak’ımızı geliştirecek, büyütecek vizyon projelerimiz ile daha güzel bir geleceğe sahip olacak olan şehrimizi çok daha güzelleştireceğiz.

Bizleri bağrına basan, gücümüze güç katan kıymetli hemşehrilerimize yoğun katılımları, samimiyetleri ve ilgileri için yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER