SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAKAN ÖZHASEKİ MİTİNG YAPTI

BAKAN ÖZHASEKİ MİTİNG YAPTI
Bu haber 27 Mart 2024 - 23:45 'de eklendi ve 175 views kez görüntülendi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Zonguldak’a gelerek Terakki Mahallesi Soğuksu Meydanı’nda miting yaptı.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan’ın Cumhur İttifakı adayı öldünüz belirten Bakan Özgaseki, 31 Mart Seçimlerinde destek istedi.

Bakan Özhaseki, “Karadeniz’imizin kara elması Zonguldak’ımızda hemşehrilerimizle buluştuk.

Muhteşemdin Soğuksu. Geç saatlere kadar bizi bekleyen, coşkusu alanlara sığmayan Zonguldaklı hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

Teşekkürler Zonguldak, teşekkürler Soğuksu” paylaşımında bulundu.

Ömer Selim Akan ise, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Mehmet ÖZHASEKİ’nin teşrifleriyle kıymetli hemşehrilerimiz ile muhteşem bir atmosferde bir araya geldik.

Sayın Bakanımızın kıymetli destekleriyle şehrimizin gelişimine katkı sunacak eserlerimizi yine hep birlikte hayata geçirecek, şehrimiz, gelişmeye, büyümeye ivme kazanmaya artarak devam edecektir inşallah.

Güzel şehrimiz için çok daha çalışıp, çok daha hizmet etmeye YİNE YENİDEN hazırız ve kararlıyız.

Bugüne kadar samimiyet, gayret ve azim ile şehrimizin kronikleşmiş sorunlarını çözmeye, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için kollarımızı sıvayarak yola revan olduk.

Şimdi ise siz kıymetli hemşehrilerimizin desteğiyle 31 Mart’ta şehrimizde istikrar devam edecek, eser ve hizmetlerimiz aralıksız sürecek.

Bizleri bağrına basan, bu muhteşem atmosfere ev sahipliği yapan duaları ile destek veren Terakki Mahallesi sakinlerimize, yürekleri hizmet için bir atan kıymetli hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Mehmet ÖZHASEKİ Beyefendiye güçlü destekleri için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Mitingde AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı ile MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk de birer konuşma yaptılar.

Mitinge, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP İL Başkanı Mustafa Öztürk, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, Belediye Başkan Adayları, belediye meclis ve il genel meclisi üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER