SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DERELİ: GÖNÜLLERDE YER EDİNDİK

DERELİ: GÖNÜLLERDE YER EDİNDİK
Bu haber 27 Mart 2024 - 17:31 'de eklendi ve 148 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, seçim koordinasyon merkezinde partililerle bir araya gelerek seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Dereli, “Zonguldak’ta güzel bir ivme yakaladık ve artık gönüllerde yer edindiğimizi görüyoruz. Bu teveccühü sandıklara yansıtabilirsek zafer bizim olacak dedi.

Dereli şunları iade etti: “Seçim karargahımızda bir araya gelerek seçim sürecini değerlendirdik. Partililerimizle birlikte yaptığımız toplantıda Pazar günü yapılacak olan seçim çalışmalarını ele aldık. Gösterdiğiniz destekler için hepinize teşekkür ederim. Zonguldak’ta güzel bir ivme yakaladık ve artık gönüllerde yer edindiğimizi görüyoruz. Bu teveccühü sandıklara yansıtabilirsek zafer bizim olacak. Geriye kalan son 3 günü başarılı şekilde geçirerek seçim sürecini tamamlayacağımıza inanıyorum. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, Zonguldak için güzel bir gelecek inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz”.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER