SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

YEŞİL, YENİ MADENCİLERİ ZİYARET ETTİ

YEŞİL, YENİ MADENCİLERİ ZİYARET ETTİ
Bu haber 27 Mart 2024 - 17:14 'de eklendi ve 148 views kez görüntülendi.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Gelik İşletmesi’nde C grubu olarak işe başlayan ve eğitimleri süren yeni madencileri ziyaret etti.

Ziyarete Yeşil’in yasıra GMİS Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş, Şube Sekreteri Murat Sarı ile Şube Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Tevfik İncebacak katıldı.

GMİS’in mücadelerke dolu bir tarihi olduğunu vurgulayan Genel Başkan Yeşil, GMİS ailesine yeni katılan madencilerden de mücadeleye hazır olmalarını istedi.

İş sağlıgı ve güvenliğinin herşeyden önce geldiğini belirten Genel Başkan Hakan Yeşil, yeni madencilere eğitimin önemli olduğunu ve öğrendiklerini eksiksiz uygulamaları gerektiği söyledi. Yeşil, hayırlı olsun dileğinde bulundu ve madencilere kazasız bekasız çalışmalar diledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER