SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÖZTÜRK: ALÇAKÇA İFTİRA

ÖZTÜRK: ALÇAKÇA İFTİRA
Bu haber 28 Mart 2024 - 20:08 'de eklendi ve 174 views kez görüntülendi.

Gökçebey Belediye Başkanı ve CHP Gökçebey Belediye Başkan Adayı Vedat Öztürk, sosyal medyada yer alan ve Gokçebey Belediyesi’nde içki alemi yapıldığı iddiasının yer aldığı bir fotoğrafla ilgili açıklama yaptı.

Öztürk, belediyeleriyle hiçbir ilgisi olmayan bir fotoğraf üzerinden algı yaratılmaya çalışıldığını belirterek, “İftira ve yalan üzerinden siyaset yapılmaz. Yapılan bu alçakca iftirayı şiddetle kınıyoruz” dedi.

Öztürk’ün açıklaması şöyle:

“İFTİRA VE YALAN ÜZERİNE SİYASET YAPILMAZ!

Dün akşam saatlerinde sahte hesaplarla Gökçebey Belediyesi’nde içki alemi olarak paylaşılan, Belediyemizle kesinlikle ilgisi olmayan bu fotoğraf kaybetme telaşına düşenlerin içinde bulundukları çaresizliğin, acizliğin fotoğrafıdır.
Bizler manevi değerlere bağlı,toplumun hassasiyetine son derece duyarlıyız .Yapılan bu alçakca iftirayı şiddetle kınıyoruz.
İftira siyasetinize karşı halk gereken cevabı size sandıkda verecektir.

Boş işlerle işimiz yok..

İşimiz gücümüz Gökçebey”.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER