SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ULUPINAR, BAKAN ÖZHASEKİ’Yİ AĞIRLADI

ULUPINAR, BAKAN ÖZHASEKİ’Yİ AĞIRLADI
Bu haber 28 Mart 2024 - 21:53 'de eklendi ve 141 views kez görüntülendi.

AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar, ‘Kıymetli ağabeyim’ dediği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki’yi Devrek’te ağırladı.

Ulupınar,Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız, kıymetli ağabeyim Mehmet Özhaseki’yi Devrek’imizde ağırladık. Kendileri her zaman yanımızda olduklarını ifade ederek, projelerimizin teminatı olduklarını belirttiler.
Sayın Bakanımız;

  • Belediye Hizmet Binası,
  • TOKi
  • Alt Yapı sorunlarının giderilmesi
  • Çevre düzenlemelerinin yapılması konusunda müjdeler verdiler. İnşallah hep birlikte Devrek’imizi yeniden inşa ve imar edeceğiz. Sayın Bakanımıza teşrifleri için çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve sektör temsilcilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Belediye Başkanlığı dönemimizde de istişarelerimiz devam edecektir”dedi.
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER