SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“Sevdamız olmasa düşermiydik hiç yollara?”

“Sevdamız olmasa düşermiydik hiç yollara?”
Bu haber 29 Mart 2024 - 16:57 'de eklendi ve 156 views kez görüntülendi.

Yerel seçim döneminde AK Partili Belediye Başkan adaylarına verdiği destekle dikkatleri çeken 28. Dönem Zonguldak Milletvekili adayı ve Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, sin olarak AK Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bünyamin Bostancı’nın seçim çalışmasına katıldı.

Tıskaoğlu, “Sevdamız olmasa düşermiydik hiç yollara? Dava adamı nefsinin peşinde koşan değil, davası için nefsini kenara koymayı başarabilendir. Bizim davamız TÜRKİYE, BİZİM DAVAMIZ BAYRAK VE MİLLET…Milletine sevdalı olan Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan gibi “Lider Ülke Türkiye” sevdası peşinde koşacağız. Memleket sevdalısı yüzbinler gibi “Türkiye yüzyılında büyük Zonguldak’ı inşa etmenin” mücadelesini vereceğiz ve bu kutlu mücadele de Çaycuma Belediye Başkan Adayımız Sayın Bünyamin Bostancı’ya desteğimiz her zaman bakidir. Bugün gerçekleştirilen Çaycuma mitinginde de gönültaşlarımız, değerli ekibimiz ile birlikte Sayın Bostancı’ya destek verdik. Hep birlikte gönüllere tohum saçmaya devam ediyoruz. Ve o tohum, 31 Mart’ta kocaman bir filiz olacak inşallah…” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER