SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“CHP’YE İKTİDAR YOLU AÇILMIŞTIR”

“CHP’YE İKTİDAR YOLU AÇILMIŞTIR”
Bu haber 03 Nisan 2024 - 9:43 'de eklendi ve 200 views kez görüntülendi.

CHP, 31 Mart Yerel Seçimlerindeki başarıyı değerlendirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuz Yılmaz, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul ve Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, başarının nasıl geldiğini anlattılar.

YAVUZYILMAZ, “İKTİDAR YOLU AÇILMIŞTIR”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz “İktidar yolu açılmıştır, yolumuz açık olsun” dedi

Yavuzyılmaz, “2024 yılı yerel seçimlerinde CHP olarak tarihi bir başarıyla imza attık. Merkez ilçe dahil 8 ilçeden 6’sını CHP kazandı. Nebioğlu ve Elvanpazarcık belediyelerinin de oylarının yeniden sayılması ile CHP’li belediye olmalarını umut ediyoruz. Zonguldak’ın ilk il ilan edilmesinin üzerinden 100 yıl geçti ve Zonguldak yine bir ilke imza attı.

İktidar yolu açılmıştır, yolumuz açık olsun

Örgüt olarak tam bir koordine içinde çalıştık. Anket yaptık, ön seçin yaptık, adaylarımızı aylar öncesinden belirledik.

Ekip olarak çalıştık ve tarihi bir başarıya imza attık. Bu başarının kazanılmasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e, PM üyelerine, can dostum İl Başkanıma, can dostum Milletvekili arkadaşıma, ilçe başkanlarımıza, gençlik kolları başkanımıza ayrı bir teşekkür, atom karıncalarımız olan gençlerimize, örgütümüzün fedakar kadınlarına, belediye ve il genel meclisi adaylarımıza, önceki dönem bakanlarımıza, belediye başkanlarımıza, örgüt yöneticilerimizin tümüne, desteğini veren tim Zonguldak halkına teşekkür ediyorum” dedi.

DURAL; MUTLUYUZ

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural ise, örgütün bir arada kalmasını sağlayarak başarıya ulaştıklarını belirterek, “Örgütümüzün bir arada kalmasını sağladık ve başarıya ulaştık. 25 yıl sonra Kozlu’da da CHP bayrağını sallandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul da CHP’nin yerel seçimlerden kesin ve net bir zaferle ayrıldığına dikkat çekerek, “Tepkilerin CHP’yi zafere taşıdığına vurgu yapan Eylem Ertuğrul vatandaşların artık gerçeği gördüğünü belirterek

“CHP, yerel seçimlerden kesin ve net bir zaferle ayrıldı.

Bugün geldiğimiz noktada Türkiye’de işlerin iyiye gitmediğini halkımız gördü ve seçimle onayladı.

Zonguldak genelinde ciddi bir oranla oy aldık. İl Genel Meclisi’nde de oyumuz arttı. Sandığa giderek demokratik hakkını kullanan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki ilk genel seçimde partimizi iktidar yapma yolundaki çalışmalarımız hızla devam edecektir. Yolumuz açık olsun” dedi.

ORHAN: SANDIK GÜVENLİĞİNİ SAĞLADIK

CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Umut Orhan ise sandık başında geç saatlere kadar görev yapan herkese teşekkür ederek “Sandık güvenliği önemliydi. Gece geç saatlere kadar çalışıp emek veren azimli bir ekibimiz vardı. Birlikte inandık, hep birlikte çalıştık ve hep birlikte başardık. Bu başarı hepimizin. Sürece katkı sağlayan, emek ve destek veren, gerek sahada gerekse de içeride çalışan ve yüreğini ortaya koyan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER