SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ERDEM, MAZBATAYI ALDI, KOLTUĞA OTURDU

ERDEM, MAZBATAYI ALDI, KOLTUĞA OTURDU
Bu haber 04 Nisan 2024 - 15:45 'de eklendi ve 165 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi’nin yeni Belediye Başkanı Tahsin Erdem, mazbatasını alarak koltuğuna oturdu.

Zonguldak Adliye Sarayı’nda mazbatasını alan Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ve yüzlerce CHPli, buradanZonguldak Belediye binasına yürüdü.

Zonguldak Belediyesi önünde CHP Genel Başkan Yardımcısı, Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ile Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem birer konuşma yaptı.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, “Bugüne kadar seçim sürecinde bütün siyasi parti kendi partimdeki en tepeden en aşağıdakilere gönülden teşekkür ediyorum. Sizlerin huzurundan burada söz veriyorum. Hiçbir siyasi parti ayrımı yapmaksızın herkesin hizmetinde olacağız. Zonguldak hizmet bekliyor. Bir yandan istihdam alanları dahil ederken bir yandan garibin yanında olacağız. Biz işçinin de memurun da emeklinin, öğrencinin, halkın da yanında olacağız. Herkese saygılar sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından CHP’liler Belediye Başkanlığı Makamına geçti.

Tahsin Erdem ve ve CHPlileri makam odasında Önceki Zonguldak Belediyesi Başkanı Ömer Selim Alan karşıladı.
Ömer Selim Alan, “Değerli milletvekilleri, il başkanı ilçe başkanı, Muharrem Akdemir hocam, meclis üyeleri ve CHP’liler hoş geldiniz. 31 Mart’ta Türkiye’de olduğu gibi Zonguldak’ta sandığı gitti iradesini ortaya koydu. CHP adayı Tahsin Erdem seçimi kazandı yeni belediye başkanımız oldu. Biz de 5 yıllık süre için Muharrem hocamdan devralmıştık. Şimdi biz mührü, belediye başkanlığını devrediyoruz. İşi zor, işi ağır. Projeleriyle hak ettiği hizmeti vereceğine inanıyorum. Zonguldak bizim memleketimiz, hizmetlerini sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi. Tahsin Erdem ise konuşmasında, “Her daim Zonguldak’a hizmet edeceğiz. Bu bir hizmet yarışıdır. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER