SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SALDIRIYA ERDEM’DEN AÇIKLAMA

SALDIRIYA ERDEM’DEN AÇIKLAMA
Bu haber 04 Nisan 2024 - 15:49 'de eklendi ve 199 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi’ndeki görev devir-teslim töreninin ardından Önceki Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a yönelik sözlü saldırı tepki çekti.

Ömer Selim Alan’ın belediyeden ayrıldığı sırada bir grup tarafından sözlü saldırıya uğraması üzerine CHPliler müdahalede bulundular. Grup bu müdahalenin ardından bu kez CHPlilere saldırdı.

Zonguldak Belediyesi’nin yeni Belediye Başkanı Tahsin Erdem, önceki Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a yönelik muameleye tepki göstererek “Bizim dışımızda gelişmiştir. Hiçbir halkçı anlayış böyle bir şeyi asla yapmaz” dedi.

Erdem, “Önceki dönem belediye başkanımızı uğurlarken yapılan hareketi kesinlikle tasvip etmiyoruz. Bizim halkçı belediyecilik anlayışımızda böyle bir seviyesizlik asla olmaz. Amacını aşan hareketler olmuştur. Kendisinden özür diledim, burada da sizlerin huzurunda özür diliyorum. Hiç şık olmamıştır. Bizim tasvip edeceğimiz bir şey değildir. Her belediye başkanı, önceki Belediye Başkanları bizim için çok kıymetlidir, çok değerlidir. Onun için bu şekilde muamele bizim örgütümüzün muamelesi değildir. Bizim dışımızda gelişmiştir. Bunu kesinlikle söylüyorum. Hiçbir Cumhuriyet Halk Partili, hiçbir sosyal demokrat, hiçbir halkçı anlayış böyle bir şeyi asla yapmaz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER