SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GENEL TİCARET FUARI’NIN 2.Sİ AÇILIYOR

GENEL TİCARET FUARI’NIN 2.Sİ AÇILIYOR
Bu haber 06 Nisan 2024 - 0:27 'de eklendi ve 216 views kez görüntülendi.

ZONSİAD, TSO ve Zonguldak Valiliği işbirliğiyle ilki geçtiğimiz yıl açılan Zonguldak Genel Ticaret Fuarı’nın ikincisi 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Zonguldak Dedeman Otel’de açılacak.

Üye, iş insanaları vatandaşları Genel Ticaret Fuarı’na davet eden ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu;

“Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD), Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) ve Zonguldak Valiliği iş birliği ile geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Zonguldak Genel Ticaret Fuarı’nın bu yıl 2’ncisini düzenlediğimizi bildirmekten gurur duyarız.

Fuarımız; Zonguldak’ın genel ticaret ve ekonomisine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Zonguldak Dedeman Otel’de 3-4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan ve Zonguldak’ın genel ticareti ile ekonomisine büyük katkı sağlayarak, verimli ticari ilişkilerin temellerinin atılmasına olanak sunacak 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı’nda tüm üyelerimizi, iş insanlarımızı, değerli hemşehrilerimizi ve ilgi duyan herkesi bekleriz. Fuar alanını ziyaret etmeniz bizleri onurlandıracaktır” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER