SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HASTALARI, DR. ŞENOL YAVUZ’A SESLENDİ…

HASTALARI, DR. ŞENOL YAVUZ’A SESLENDİ…
Bu haber 06 Nisan 2024 - 0:08 'de eklendi ve 357 views kez görüntülendi.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Nöroloji Uzmanı ve Zonguldak Tabip Odası Başkanı Şenol Yavuz’un emekliye ayrılacağı ve Özel Level Hastanesi’nde mesleğini sürdüreceği öğrenildi.

Uzun yıllardır Zonguldak’ta neredeyse her branşta hastalara şifa dağıtan, Zonguldak insanının sevgi ve saygısını kazanan, tecrübeli ve başarılı Uzman Dr. Şenol Yavuz’un emekliye ayrılacak olması başta hastaları olmak üzere herkesi üzdü.

DR. Şenol Yavuz’un emekliye ayrılacağını ve özel bir hastanede mesleğine devam edeceğini öğrenen hastaları, Dr. Yavuz’a seslenerek, devlet hastanesinde, şifa bulma umuduyla kapısını rahatlıkla çaldıkları ve güven duydukları Dr. Şenol Yavuz’un görevini yine devlet hastanesinde sürdürmesini istediler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER