SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ O İLÇEYE “DEMİRCİ”Yİ GETİRDİ

AK PARTİ O İLÇEYE “DEMİRCİ”Yİ GETİRDİ
Bu haber 25 Ocak 2019 - 12:59 'de eklendi ve 219 views kez görüntülendi.

AK Parti’de Kilimli ilçe Başkanlığı’na Sedat Demirci getirildi.

Bir süre önce 8 ilçe yöneticinin istifası ile başlayan kriz sonrasında, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, İl Başkanı Zeki Tosun ile birlikte Ankara’ya giderek, AK Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile görüştü ve Kilimli ilçe Başkanlığı’na Sedat Demirci’nin getirildiği açıklandı.

AK Parti il başkanı Zeki Tosun atama ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Genel Merkezimizde Bugün Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir’in Riyasetinde Teşkilat Başkan Yardımcılarımızın, İl Koordinatörümüz Sakarya Milletvekilimiz Recep Uncuoğlu’nun, Milletvekilimiz Polat Türkmen’in, İl teşkilat Başkanımız Erdal Mercimek’in Katılımlarıyla Yapılan Değerlendirme İstişare Toplantımız Sonucunda kilimli İlçe Başkanımız Sedat Demirci Olmuştur Hayırlı Uğurlu Olsun” dedi.

Kilimli ilçe başkanlığına getirilen Sedat Demirci’nin yönetim kurulunu oluşturacağı belirtildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER