SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZEKİ TOSUN: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

ZEKİ TOSUN: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ
Bu haber 06 Temmuz 2021 - 17:46 'de eklendi ve 73 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, il toplantı salonunda, merkez ilçe başkanı ve diğer 7 ilçe başkanı ile bir araya geldi.

Tosun, beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, İl başkan yardımcıları Ömer Gülay ve Erdal Mercimek ile birlikte yaptığı toplantıya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Kozlu İlçe Başkanı Ünver Taşkın, Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, Devrek İlçe Başkanı Murat Durdubaş, Gökçebey İlçe Başkanı Erkan Soner Kodaman, Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan da katıldı.

Toplantıda ilçe başkanları yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunurken, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve AK Parti Milletvekili Polat Türkmen de, ilçe başkanlarına çalışmalarında başarılar dilediler.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun yaptığı açıklamada, “Milletvekilimiz Sayın Polat Türkmen, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Sayın Ömer Gülay, Teşkilat Başkanımız Sayın Erdal Mercimek, İlçe Başkanlarımız ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldik. 2023 hedeflerine ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz, ilk günkü aşkla, şevkle inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Toplantıda aldığımız kararların hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER